Trauma Workshops

Make-up Mansion is een concept waarbij jij samen met je make-up je sterke en mooie kanten van je gezicht naar voren haalt. Visie: Mensen samen laten genieten door het gene wat ze leuk vinden. Het laat je inzien dat je aan je eigen ‘ik’ allerlei ervaringen kunt toevoegen en daarmee bepaalt hoe jij wilt zijn. We werken met verschillende merken zoals MAC Cosmetics and Kryolan.

Sfeer bekijken Workshops

THE ART OF TRAUMA MAKE-UP ADVANCED

Beschrijving
Onze specialisten leren je de basis voor het creëren van wonden aan de hand van siliconen. Je leert het verschil tussen realistische wonden en thematische wonden. Aan het einde van deze workshop zijn jouw wonden niet van echt te onderscheiden. Daarnaast is deze workshop voor iedereen geschikt en dus ook voor personen zonder ervaring.

Workshop prijs: €850,- p.p.

klas bestaat uit max. 5 pers

Workshopduur: 10,5 uur (2 dagen)

Stationsplein 6, Zandvoort

Bekijken

THE ART OF TRAUMA MAKE-UP BASIC

Beschrijving
Gun jezelf of familie en vrienden één van onze leuke grime(wonden) workshops. Onze specialisten leren je de basis voor het creëren van wonden aan de hand van siliconen. Je leert hoe je blauwe plekken, kleine wonden en schaafwonden maken. Daarnaast is deze workshop voor iedereen geschikt en dus ook voor personen zonder ervaring.

Workshop prijs: € 325,- p.p.

klas bestaat uit max. 6 pers

Workshopduur: 3 uur

Stationsplein 6, 2041 AB Zandvoort

Binnenkort beschikbaar
LEKKER EEN HAPJE & DRANKJE TIJDENS DE WORKSHOPS

Workshop highlights

Stel je vraag gerust

Heb je vragen over de workshops?

Stel je vraag