Reviews

Hoe onze studenten het ervaren

Bekijken

Daimy Overeem

Lieve Ron en Bri, Heel erg bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen in de
make-up mansion! Mijn portfolio en die van de andere meiden zijn echt geweldig mooi geworden, tot snel. Want ik ga zeker verder met de vervolg cursus. Jullie zijn nog niet van me af! Wil nog heel veel meer leren van Ron, zodat ik dat allemaal in de praktijk kan brengen. Dikke kus en knuffel voor jullie allebei.

Harley Robin

Fantastische vak school! Heb het meer dan naar me zin gehad.. Zo blij dat ik me
diploma in me zak heb en een droom baan voor ieder meisje/jongen bij M•A•C Cosmetics ik raad echt iedereen aan om bij de make up Mansion je opleiding te gaan volgen. Je krijgt hier echt alle aandacht wat je nodig hebt! Nogmaals ontzettend bedankt team makeup Mansion! Ik heb dit aan jullie te danken.

Manon Mantel

De proffesionele begeleiding bij de Make-Up Mansion is fantastisch! Door de kleinschalige klassen is er aandacht voor elke cursist. De sfeer is altijd gezellig en je volt jeer vanaf het eerste moment al thuis. Ik heb ontzettend veel gehad aan de tips die ik tijdens de opleiding heb gekregen en ben in de wolkjes met het portfolio wat ik hier heb opgebouwd. Een dikke aanrader dus!

Kaylee Heeren

Echt een top school! De lessen zijn heel erg leerzaam en ok gezellig! Er hangt echt een hele ontspannen gezellige sfeer!! Je volt je er meteen thuis! Bedankt Ron en Brigitte voor alle lessen de portfolios zijn echt top geworden van alle meiden van de groep!! Heb zin in september in de masterclass!!!

Boris Itzkovich Escobar/Miss Envy Peru

Ontzettend fine leerschool! Je krijgt alle tools van Ron om je verder te ontwikkelen als Make-up Artist. Je voelt meteen als je binnen komt in de Mansion dat ie bent beland in een warm bad. Ik ben Ron en Brigitte ontzettend dankbaar voor de fine tijd!

Channah Koerten

Make-up Mansion, de leukste opleiding voor jongens en meiden!! Elke keer ga ik er weer met plezier naartoe en leer elke week super veel. De opleiding is heel
creatief en je kan je eigen draai eraan geven! Het is éen groot feest met de gezellige visagist Ron Schreuders en Brigitte Schreuders

Naomi Van Asten

Super leuke lessen gehad bij Ron & Bri 2 uur reizen om elke les te halen was zeker de moeite en tijd waard!!

Noah van Geijtenbeek

Echt een fantastische opleiding ! Ik raad het iedereen aan die graag met make-up bezig is!

Rafaela Koopmans

Ron en Bri super bedankt voor de leerzame lessen! Heb echt een leuke tijd gehad bij jullie!

Denise Hamelink

Ik ben meegegaan met een vriendin die haar opleiding hier doet, was een enorm
leuke ervaring en zelfs als model zijnde erg leerzaam! Super aardige en gastvrije
eigenaren! Een enorm leuke ervaring!

Felicia van der Valk

Super lessen en heel lieve, warme mensen.

Eda Genc

De allerleukste make up school met de twee liefste mensen. Bedankt lieve Ron en Bri voor de leuke, gezellige en vooral leerzame lessen. Let new adventures begin.

Stefania Scordo

Ik heb hier met heel veel plezier mijn diploma behaald. Tijdens de lessen wordt alles goed uitgelegd, is er ruimte voor gezelligheid en kun je met al je vragen terecht bij Ron en Brigitte. De geduld en deskundigheid die zij hebben is een van de redenen waarom iedereen voor deze opleiding zou moeten kiezen Bedankt voor de leuke tijd!!

Albina Qerimi

Ben zo blij dat ik mijn opleiding bij Make up Mansion heb afgerond IT WAS WORTH EVERY MILE!! Ik bedank Ron en Bri met heel men hart voor me zo goed op te vangen en de nodige aandacht te geven tijdens de lessen (de groepen klein zijn). Een leerriike school, elke dag iets nieuws bijgeleerd! Raad het iedereen
aan die geinteresseerd is in make up, make up artist. Thanks for believing in me RON & BRI

Gabriella Soesman

Het zijn lieve warme mensen die je met open armen ontvangen, en je met veel liefde en geduld stapgewijst uitleggen hoe je de make-up aan brengt op je model. Nou was ik een model van één van hun leerlingen en ben ik blij dat ik dit mee mocht maken Geweldig

Valerie Stolk

Aanmelden bij de Make-up Mansion is de beste keus die ik had kunnen maken. Dat een leer school zo als this komen kan voelen. Ik he zoveel geleerd van Ron, waardoor ik uit eindelik mijn examens goed kon doorlopen. En natuurlijk niet weg te denken bij de make-up Mansion lieve Brigitte… Altijd veel tips en een heeeeel groot contacten boek als je ens omhoog zit met het vinden van modellen. Lieve Bri Ron, nogmaals bedankt voor alle gezellige, leuke en leerzame lessen. Jullie zijn toppers. Ik zou een eder jullie school aanraden!

Monique Lampink

De allerbeste, leukste, gezelligste en vooral leerzaamste opleiding voor visagie die ik had kunnen kiezen. Lessen staan onder leiding van de altijd geduldige Ron Schreuders. Ron staat altijd klaar om je te helpen en 10 keer opnieuw uitleggen is geen problem. Hij weet gewoon het beste in je naar boven te halen (zowel in zijn vak als visagist, als in hoedanigheid van leraar) .Kritiek is immer en altijd opbouwend. Voor alle overige randzaken stat Brigitte voor je klaar: van het regelen van modellen, hapjes en drankjes tot geestelijk ondersteuning als je het echt even niet meer ziet zitten. Bij deze opleiding ben je zeker geen nummer. Voor zowel Ron als Brigitte staat liefde voor het vak en de school op nummer1.

Wij helpen je graag

Heb je vragen over de opleiding?