Veelgestelde Vragen

Heb je nog een vraag? Kijk gerust onder veelgestelde vragen. Blijft je vraag onbeantwoord, neem gerust contact op.

Bekijken

Veelgestelde Vragen

DÉ VISAGIE OPLEIDING

De opleiding duurt 22 weken met iedere week 1 lesdag van 3 uur.

De opleiding makeup artist kost voor het lesgeld €2650,- dat is exclusief de visagie starterspakket dat is het materiaalpakket waarmee je tijdens de opleidng mee gaat werken. Tijdens de aanmelding vragen wij je €350,- inschrijfkosten te voldoen om je plekje te reseveren en het lesmateriaal in te kopen (lesboek, pennen notitieblok etc). de overige €2300,- kunje voldoen op drie manieren

  1. In zijn geheel tijdens het afrekenen.
  2. Binnen 30 dagen na aanmelding.
  3. In vier termijnen van €575,- De betalingen gaan in op de eerst volgende maand na aanmelding.

nee niet erg de eerste les is een powerpoint les je krijgt van mij een samenvatting uitgeprint waar al het belangrijke instaat.

In de eerste 6 weken zou het een mogelijkheid kunnen zijn (maar liever niet.

je kan na de eerste (theorie) les de volgende 6 lessen inhalen omdat dit technieklessen zijn. Dit kan door de week erop een uur eerder te komen zodat we 1 op 1 uitleggen wat we de vorige les hebben besproken met een demo en dan kan je even oefenen voordat de les begint.

WORKSHOPS

De workshops hebben een tijdsduur van 3 uur.

Het is de bedoeling dat je eigen make-up en brushes mee neemt. Mocht je een bepaalde brush niet hebben is het mogelijk om het even te lenen.

Wij houden bewust de klassen klein om je extra persoonlijke aandacht te kunnen geven. Onze workshop klassen betaan uit maximaal 8 personen, en onze opleiding klassen uit maximaal 7 personen.  

Dat kan zeker, wij leren je stap voor stap alle technieken. Je hebt hier geen visagie ervaring voor nodig, je moet altijd ergens beginnen! wij geven wel altijd even aan dat het natuurlijk niet in een keer helemaal perfect zal worden. Het is waarschijnlijk de eerste keer dat je deze techniek gebruikt dus het is altijd oefenen en nog eens oefenen, maar met de juiste basiskennis die je tijdens de workshop leert gaat het al een stuk makkelijker.

Er is niet een vaste tijd die je van te voren aanwezig moet zijn. Het is wel handig om voor start tijd aanwezig te zijn zodat je rustig je make-up kunt uitstallen.

Wij zijn hier om je te helpen

Heb je nog steeds een vraag? Neem gerust contact met ons op!