Partners

M.A.C Cosmetics

Als je bij ons de opleiding volgt kan je een kortingspas (Pro Member Card) bij M.A.C. Cosmetics aanvragen.

Met deze pas heb je recht op 20% korting op al je aankopen. Je mag zelf kiezen of je 1 of 2 jaar van deze korting gebruik wilt maken.

Door de samenwerking die wij met M.A.C. hebben kom je als leerling ook in aanmerking om een studentlab bij hen te volgen. De studentlab wordt gegeven in de Pro store in Amsterdam. Op vertoon van je Pro Member Card krijg je als uitzondering alleen op de dag van de studentlab 30% korting ipv 20%.

Als je de opleiding Masterclass Make-Up Artist bij de Make-Up Mansion volgt kom je als leerling ook in aanmerking om een éénmalige M.A.C. pro masterclass te volgen.

Veel leerlingen ambiëren een baan binnen M.A.C. wil jij dit ook? Dan zit je bij onze school helemaal goed!

We kunnen natuurlijk niemand een baan garanderen maar we kunnen jullie natuurlijk wel allemaal helpen. Zo kunnen we onze leerlingen naar de mac Recruitment day sturen, hier kijken ze of jij het talent bent wat zij zoeken.

NYX Cosmetics

Als beginnend visagist moet je natuurlijk heel wat investeren om jouw koffer te vullen met allerlei producten waar jij fijn mee werkt. Korting is daarbij natuurlijk een grote uitkomst.

Door de samenwerking die Make-Up Mansion met NYX heeft heb jij als leerling ook bij NYX voordeel.

Als je bij ons de opleiding volgt krijg je 20% korting bij NYX.

NYX organiseert een shopping night waar jij als leerling van Make-Up Mansion naar toe mag gaan. Dit is een privé koopavond alleen voor leerlingen. Er wordt een demo gegeven van de trend van het moment. Er zijn genoeg store mua’s aanwezig om al jouw vragen betreft het merk te beantwoorden en jou verder helpen met het aanschaffen van producten met 20% korting.

Ook bij NYX wordt er een zeer leerzame masterclass georganiseerd waar wij onze leerlingen voor mogen uitnodigen.

Menu