Opleiding Make-Up Artist

3 Maart 2020
  • Station Zandvoort aan Zee
  • 19:00 - 22:00 uur
  • 8 plekken (nog 4 beschikbaar)
4 Maart 2020
  • Station Zandvoort aan Zee
  • 19:00 - 22:00 uur
  • 8 plekken (nog 3 beschikbaar)
Begeleid door Ron
Certificaat Make-Up Artist
Professioneel portfolio

Wat ons onderscheid

De Make-Up Manion werkt met kleine groepen, maximaal 8 leerlingen per groep. Hierdoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht waardoor je sneller op fouten en verbeterpunten wordt aangesproken. Dit heeft als gevolg dat jij als leerling een snellere groei maakt en een betere kijk op het gezicht ontwikkeld. 20 Weken maak je deel uit van de Mansion familie en ook daarna blijft de deur altijd voor jou open staan.

Certificaat

Iedere leerling die de opleiding met goed gevolg afrond krijgt een door Make-Up Mansion uitgereikt certificaat welke aantoont dat de make-up artist op professionele wijze is getraind en klaar is om het werkveld te betreden.

Portfolio

Opdrachten binnen halen als professioneel make-up artist valt of staat met een goed gevuld en opgebouwd portfolio. Daarom begeleid het team van de Make-Up Mansion iedere leerling intensief bij het opbouwen van een portfolio welke zorgt voor de wow-factor!

Unique style

Bij ons leer je de juiste technieken te gebruiken en niet zomaar een look te kopiëren.

Wij willen jouw unieke make-up stijl ontdekken zodat je een eigen identiteit ontwikkelt. Er schuilt in iedere leerling een ware make-up artist wanneer deze vrijkomt zal je jezelf en de rest versteld laten staan!

Ga jij de uitdaging aan?

3 starterspakketten

Om goed mee te kunnen doen is het belangrijk dat je een starterspakket kiest dat goed bij je past. Hieronder hebben wij de drie pakketten uitgelicht:

Starterspakket 1 NYX Cosmetics

Waarde: €609,42
Onze prijs: €450 (30% korting)

Starterspakket 2 MAC Cosmetics

Waarde: €982
Onze prijs: €710 (30% korting)

Starterspakket 3

Waarde: €795
Onze prijs: €580 (30% korting)

De opleiding

In ontspannen sfeer op hoog niveau een make-up artist opleiding volgen? Bij ons kan dat!

De Make-Up Mansion staat voor kwaliteit, professionaliteit en fun. Er zijn maximaal 8 leerlingen in een groep. Om de lessen in de Make-Up Mansion te volgen heb je geen vooropleiding nodig. Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom om bij ons te worden opgeleid tot gecertificeerd make-up artist. De lessen worden gegeven door vak gigant Ron Schreuders.

Tijdens de lessen leer je naar een gezicht kijken. Alle technieken komen aan bod. Niet alleen de “instagram look” met behoorlijk harde lijnen maar ook de mooie zachte uitgeblende “no make-up look”. Voor een betere ontwikkeling adviseren wij om alle technieken die tijdens de les uitgebreid zijn behandeld thuis te herhalen. Deze investering in jezelf zal 3 uur per week in beslag nemen. Deze basis opleiding gaat net even een stap verder met extra tips and tricks.

Zonder producten kan je jezelf nooit ontwikkelen tot make-up artist daarom hebben wij een 3 mooie starters pakketten samen gesteld.

Deze pakketten bestaan uit mooie producten waar wij als school achter staan. Met deze producten gaan we mooie looks creëren.

Tijdens de lessen mag je ook gebruik maken van alle M.A.C & NYX producten die in het bezit zijn van de school.

De opleiding bestaat voornamelijk uit praktijk lessen natuurlijk wordt de theorie ook besproken maar het is hoofdzakelijk het aanbrengen van make-up. Na 14 lessen is alles goed uitgelegd, doorgenomen en geoefend nu komen er 6 opdrachten dit zijn meteen de examen opdrachten. Tijdens dit examen leer je zelf denken en kan je jouw eigen stijl ontwikkelen met de kennis die je hebt opgedaan uit de voorgaande 14 lessen. Voor iedere opdracht maak je een moodboard wat precies de sfeer moet weergeven zoals de opdracht bedoeld is en zoals jij de opdracht gaat uitvoeren. Deze 6 opdrachten worden beoordeeld op jouw make-up technieken met een cijfer en vervolgens gefotografeerd. Na het goed afronden  van het examen worden deze 6 foto’s samen met je cijferlijst en certificaat uitgereikt in een mooie portfolio map. Als je 1 onvoldoende hebt mag je een herexamen doen. Behaal je 2 of meerdere onvoldoendes krijg je geen certificaat. Wij kunnen dan slechts éénmalig aanbieden het opvolgend seizoen de opleiding nogmaals te komen volgen voor 75% van de kosten.

De opleiding bestaat uit 20 lessen van 3 uur (1 les per week). De lessen vinden plaats op dinsdagavond of woensdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Ieder jaar starten we in het begin van maart of begin september met een nieuwe groep.

De kosten

De opleiding make-up artist komt op €2150,-

Aangezien wij staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) betaal je geen btw.

Bij deze prijs zit het lesgeld,registratiekosten, 6 fotoshoots en het extra gebruik van alle mooie make-up producten op school inbegrepen.

Jouw keuze voor het starterspakket laat je weten via de keuze button. Het pakket betaal je buiten het lesgeld om.

Via de button aanmelden kan je het inschrijfformulier invullen en versturen.
Na het versturen van dit inschrijfformulier ontvang je direct op de website een automatisch reply met een betaallink en wordt je verzocht €350,- registratiekosten over te maken. Dit is om jouw plek definitief te reserveren. Dit zijn geen extra kosten! Als de registratiekosten zijn bijgeschreven op onze rekening ontvang je een mail betreft de officiële inschrijving met verdere info.
Het bedrag wordt afgetrokken van het totaal bedrag.
€2150,- min €350,- restant €1800,-
Registratiekosten kunnen niet worden geretourneerd.

Let op:
Het restant bedrag van €1800,- delen we in 4 termijnen dit komt op €450,- per termijn. De eerste termijnbetaling gaat in op de eerst opvolgende maand na aanvang van de opleiding. In de e-mail staan de verdere betalingsgegevens uitgebreid vermeld.

Het starterspakket betaal je uiterlijk en volledig 1 maand voor de aanvang van de cursus zodat wij voldoende tijd hebben om deze in te kopen. Natuurlijk sturen wij tegen die tijd een e-mail ter herinnering.

Menu