Make-up artist opleiding Amsterdam

7 september 2022
 • Station Zandvoort aan Zee
 • 19:00 - 22:00 uur
 • 8 plekken nog 8 beschikbaar
8 september 2022
 • Station Zandvoort aan Zee
 • 19:00 - 22:00 uur
 • 8 plekken nog 6 beschikbaar
Begeleid door Ron
Certificaat Make-Up Artist
Professioneel portfolio

Wat ons onderscheid

Wij werken met maximaal 8 leerlingen per groep. Hierdoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht. Waardoor je sneller op verbeterpunten wordt aangesproken. Daarom krijg jij meer inzicht. Het belangrijkste doel is van iedere leerling een goede make up artist te ontwikkelen. Je maakt 20 Weken deel uit van de Mansion familie. Daarna blijft de deur ook altijd voor jou open staan.

Certificaat

Als je besluit een make-up artist opleiding te volgen bij Make-Up Mansion ben je verzekerd van kwaliteit; wij zijn namelijk een officieel geregistreerd beroepsonderwijs. Dit houdt ook in dat wij je een certificaat mogen uitreiken bij het behalen van de opleiding. Het certificaat toont aan dat jij door een professionele make-up artist bent getraind en klaar bent om als professional aan de slag te gaan.

Portfolio

Het portfolio van een make-up artist is een belangrijk onderdeel bij het binnenhalen van klanten. Tijdens de examenopdrachten van je make-up cursus begeleiden we jou, zodat je start met een goed gevuld en krachtig portfolio. Daarnaast geven we je tips en tricks mee hoe jij deze het beste kan uitbreiden.

Make-up artist opleiding met persoonlijke aandacht

Ben jij geïnteresseerd in een make-up artist opleiding, zodat jij alle fijne kneepjes van het vak kunt leren? Bij Make-Up Mansion leiden we jou op tot een echte professionele make-up artist!

De make-up artist opleiding bestaat uit groepen van maximaal acht leerlingen. Door te werken met kleine groepen kunnen wij je persoonlijk begeleiden in de ontwikkeling van jouw talent.

Bij ons leer je de juiste technieken te gebruiken. Daardoor ga je niet zomaar een look kopiëren.

Wij willen jouw unieke make-up stijl ontdekken. Zodat je een eigen identiteit ontwikkelt. In iedere leerling schuilt een ware make-up artist. Als deze vrijkomt zal je jezelf en de rest versteld laten staan!

Ga jij de uitdaging aan?

Make-up artist school omgeving Amsterdam

Het volgen van de make-up artist opleiding van Make-Up Mansion kent vele voordelen:

 • Groepen van maximaal 8 leerlingen
 • Geen vooropleiding nodig
 • Partner van M.A.C. Cosmetics en NYX
 • “Ontdek je eigen unieke stijl
 • Bouw je eigen professionele portfolio op
 • Behaal een certificaat aan het einde van de opleiding

Opbouw van de make-up artist opleiding

Tijdens de make-up artist opleiding komen alle technieken aan bod die je straks nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. In de eerste les starten we bij de basis. Wat zijn de primaire en secundaire kleuren, hoe herken je verschillende gezichtsvormen en welke producten zijn nodig of juist overbodig? Stap voor stap leggen we je alles duidelijk uit. In de 13 lessen daarna gaan we aan de slag in de praktijk met jouw visagie starterspakket. Zo leer je hoe je een prachtige natural look, de schitterende smokey eye of een perfecte eyeliner creëert. Vanuit Make-Up Mansion liggen er verschillende make-up producten voor je klaar van de merken M.A.C. Cosmetics, NYX en Morphe. Deze mag je onbeperkt gebruiken om de uiteindelijke look te creëren.

Alle technieken komen aan bod. Wij adviseren om de technieken die tijdens de les uitgebreid zijn behandeld thuis te herhalen. Dit is een investering in jezelf. Het zal niet meer dan 3 uur per week in beslag nemen. Hierdoor krijg je een sneller inzicht en daardoor een betere ontwikkeling. Deze basis opleiding gaat net een stap verder met extra tips & tricks.

Examenopdrachten

Ter afronding van de opleiding krijg je zes examenopdrachten. Elke examenopdracht bestaat uit het maken van een moodboard, de make-up look en fotografie. Tijdens de verschillende examenopdrachten laat jij zien wat je hebt geleerd tijdens de make up artist opleiding en combineer je deze met je eigen creativiteit en skills. We beoordelen je op de geleerde technieken en aan de hand daarvan krijg je een cijfer. Als je alle examenopdrachten goed hebt afgerond bundelen we de foto’s en het certificaat in een mooi portfolio.

Het kan voorkomen dat je een examenopdracht niet in één keer haalt. Bij 1 onvoldoende geven we je de mogelijkheid voor een herexamen. Heb je meer dan 2 onvoldoendes dan kunnen we je helaas geen certificaat geven. Ter compensatie bieden we de opleiding eenmalig aan voor 75% van de kosten. Je neemt dan deel aan het volgende leerjaar, zodat je alsnog een certificaat kunt halen.

Make-up artist opleiding omgeving Amsterdam

De make-up cursus bestaat uit 20 lessen van 3 uur (1 les per week) en duurt van 19:00 uur tot 22:00 uur. Ieder jaar starten we in het begin van februari/maart of begin september met een nieuwe groep van maximaal acht leerlingen. Ben je dus opzoek naar een allround make up artist opleiding in de omgeving van Amsterdam? Onze locatie zit op een half uur vanaf Amsterdam in de prachtige stationshal van Zandvoort. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Kosten make-up opleiding

De opleiding make-up artist kost € 2150,-. Het opleidingspakket bestaat uit het lesgeld, registratiekosten, zes fotoshoots en het gebruik van alle make-up producten van Make-Up Mansion. Omdat Make-Up Mansion is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) betaal je geen btw.

Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je direct een automatische reply met een verzoek voor een betaallink van de registratiekosten van € 350,-. Dit zijn de registratiekosten en dus geen extra kosten! Als wij de betaling hebben ontvangen reserveren wij direct je plek binnen de opleiding. Daarna ontvang je een e-mail waarin wij je officiële inschrijving bevestigen en lees je verdere informatie over de startdatum en de betalingsgegevens.

Let op: de mail kan in spam binnenkomen. De registratiekosten worden afgetrokken van het totaal bedrag. Dit betekent dat je na het betalen van de registratiekosten nog het restantbedrag van €1800,- betaalt. Registratiekosten kunnen niet worden geretourneerd.

Het restantbedrag van €1800,- mag je in 1 keer betalen, maar betalen in 4 termijnen is ook mogelijk

Visagie starterspakket

Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de make-up artist opleiding: een visagie starterspakket met de juiste producten. Omdat we nauw samenwerken met M.A.C. Cosmetics, NYX en Morphe hebben we twee verschillende pakketten voor je samengesteld. Wij geloven in kwaliteit en raden je dan ook aan uit een van deze twee pakketten te kiezen. Kies je voor starterspakket 1 M.A.C. Cosmetics? Dan download je hier de lijst met de producten.

Let op: je betaalt het visagie starterspakket los van de opleidingskosten. Het starterspakket betaal je in 1 termijn en uiterlijk 1 maand van tevoren voor aanvang van de opleiding. Zo geef je ons ruim de tijd om alle producten te kopen. Natuurlijk sturen wij je tegen die tijd een e-mail ter herinnering.

Starterspakket 1 MAC Cosmetics

Waarde: €1190,-
Onze prijs: €833,- (30% korting)

Starterspakket 2

Waarde: €1090,-
Onze prijs: €763,- (30% korting)

Menu