Opleiding Make-Up Artist

2 maart 2022
  • Station Zandvoort aan Zee
  • 19:00 - 22:00 uur
  • 8 plekken nog 4 beschikbaar
3 maart 2022
  • Station Zandvoort aan Zee
  • 19:00 - 22:00 uur
  • 8 plekken nog 5 beschikbaar
Begeleid door Ron
Certificaat Make-Up Artist
Professioneel portfolio

Wat ons onderscheid

Wij werken met maximaal 8 leerlingen per groep. Hierdoor krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht. Waardoor je sneller op verbeterpunten wordt aangesproken. Daarom krijg jij meer inzicht. Het belangrijkste doel is van iedere leerling een goede make up artist te ontwikkelen. Je maakt 20 Weken deel uit van de Mansion familie. Daarna blijft de deur ook altijd voor jou open staan.

Certificaat

De Make-Up Mansion is een officieel geregistreerd opleidingsinstituut. Dit heeft als resultaat dat iedere leerling die de opleiding goed afrond een door Make-Up Mansion uitgereikt certificaat ontvangt. Dit certificaat toont aan dat de make-up artist op professionele wijze is getraind. Daardoor is de make up artist klaar om aan het werk te gaan.

Portfolio

Opdrachten binnen halen als professioneel make-up artist. Dit valt of staat met een goed gevuld en opgebouwd portfolio. Daardoor begeleidt het team van Make-Up Mansion iedere leerling intensief bij het uitvoeren van de examenopdrachten. Waardoor jouw portfolio de wow-factor krijgt!

Unique style

Bij ons leer je de juiste technieken te gebruiken. Daardoor ga je niet zomaar een look kopiëren.

Wij willen jouw unieke make-up stijl ontdekken. Zodat je een eigen identiteit ontwikkelt. In iedere leerling schuilt een ware make-up artist. Als deze vrijkomt zal je jezelf en de rest versteld laten staan!

Ga jij de uitdaging aan?

De opleiding

Er zijn maximaal 8 leerlingen in een groep. Je hebt geen vooropleiding nodig. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder is welkom.

Alle technieken komen aan bod. Wij adviseren om de technieken die tijdens de les uitgebreid zijn behandeld thuis te herhalen. Dit is een investering in jezelf. Het zal niet meer dan 3 uur per week in beslag nemen. Hierdoor krijg je een sneller inzicht en daardoor een betere ontwikkeling. Deze basis opleiding gaat net een stap verder met extra tips & tricks.

Zonder producten kan je jezelf nooit ontwikkelen tot make-up artist. Daarom hebben wij 2 starters pakketten kies via de button.

Met deze producten gaan we mooie looks creëren.

Tijdens de lessen mag je gebruik maken van alle M.A.C , NYX & MORPHE producten die in het bezit zijn van Make-Up Mansion.

De eerste les is een theorie les. Daarna krijg je alleen praktijklessen.

In 14 lessen wordt alles duidelijk uitgelegd. Nu volgen er 6 examen opdrachten. Voor elke opdracht heb je een ander model nodig. Wij beoordelen jou op de make-up technieken. Aan de hand daarvan krijg je een cijfer.  De modellen worden gefotografeerd. Voor iedere opdracht maak je een moodboard. Als je de examen opdrachten goed hebt afgerond worden deze 6 foto’s samen met je cijferlijst en certificaat uitgereikt in een mooie portfolio map.

Als je 1 onvoldoende hebt mag je een herexamen doen. Behaal je 2 of meerdere onvoldoendes krijg je geen certificaat. Wij kunnen dan slechts éénmalig aanbieden het opvolgend seizoen de opleiding nogmaals te komen volgen voor 75% van de kosten. Zodat je alsnog een certificaat behaalt.

De opleiding bestaat uit 20 lessen van 3 uur (1 les per week) van 19.00 uur tot 22.00 uur. Ieder jaar starten we in het begin van februari / maart of begin september met een nieuwe groep.

De kosten

De opleiding make-up artist kost €2.350,-

Wij staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) daardoor betaal je geen btw.

Inbegrepen zit het lesgeld, registratiekosten, 6 fotoshoots en het gebruik van alle make-up producten van school.

Het starterspakket betaal je buiten het lesgeld om.

Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je direct op de website een automatisch reply met een betaallink van €350,- Dit zijn de registratiekosten. Na deze betaling reserveren wij definitief jouw plek. Dit zijn geen extra kosten!

Daarna ontvang je een mail waarin wij jouw officiële inschrijving bevestigen en verdere info.

Let op: de mail kan in spam binnenkomen

Het bedrag wordt afgetrokken van het totaal bedrag.
€2.350,- min €350,- restant €2.000,-
Registratiekosten kunnen niet worden geretourneerd.

Het restant bedrag van €2.000,- mag je in 1x betalen. Het kan ook in 4 termijnen. In goed overleg kunnen we eventueel de termijnen aanpassen.

We delen daardoor €2.000,- door 4. Dit komt op €500,- per termijn. Na aanvang van de opleiding betaal je het eerste termijn. Deze betaal je voor het eind van iedere maand.

In de e-mail staan de betalingsgegevens uitgebreid vermeld.

Het starterspakket betaal je uiterlijk en volledig 1 maand voor de aanvang van de opleiding. Daardoor hebben wij voldoende tijd om deze in te kopen. Natuurlijk sturen wij tegen die tijd een e-mail ter herinnering.

2 starterspakketten

Het is belangrijk om goede make up in huis te hebben. Daarom hebben wij twee keuzes betreft het starterspakket waar wij als school achterstaan en jij uit kan kiezen.

Starterspakket 1 MAC Cosmetics

Waarde: €1150,-
Onze prijs: €805,- (30% korting)

Starterspakket 2

Waarde: €1050,-
Onze prijs: €735,- (30% korting)

Menu