Masterclass Make-Up Artist

4 april 2022
  • Station Zandvoort aan Zee
  • 19:00 - 22:00 uur
  • 8 plekken (nog 8 beschikbaar)
4 oktober 2022
  • Station Zandvoort aan Zee
  • 19:00 - 22:00 uur
  • 8 plekken (nog 8 beschikbaar)
Begeleid door Ron
Certificaat Make-Up Artist
Professioneel portfolio

Wat ons onderscheid

Dankzij de jaren lange ervaring van make-up artist Ron Schreuders wordt iedere leerling klaargestoomd voor het echte werk. Ron leert de leerlingen naast de basis technieken ook de fijne kneepjes van het vak waarvan hij zelf had gewild deze als beginnend visagist te weten.

Certificaat

Iedere leerling die de opleiding met goed gevolg afrond krijgt een speciaal certificaat welke aantoont dat de make-up artist op professionele wijze is getraind en klaar is om het werkveld te betreden.

Portfolio

Opdrachten binnen halen als professioneel make-up artist valt of staat met een goed gevuld en opgebouwd portfolio. Daarom begeleid het team van de Make-Up Mansion iedere leerling intensief bij het opbouwen van een portfolio welke zorgt voor de wow-factor!

Unique style

Bij ons leer je de juiste technieken te gebruiken en niet zomaar een look te kopiëren.

Wij willen jouw unieke make-up stijl ontdekken zodat je een eigen identiteit ontwikkelt. Er schuilt in iedere leerling een ware make-up artist wanneer deze vrijkomt zal je jezelf en de rest versteld laten staan!

Ga jij de uitdaging aan?

De opleiding

De masterclass is een vervolg op de make-up artist opleiding. In deze lessen leer je anders werken “out of the box”. Deze opleiding duurt 10 weken waarvan 5 zeer creatieve lessen en 5 opdrachten. De 5 opdrachten worden aan het eind van de les gefotografeerd. Deze foto’s zijn perfect als aanvulling voor jouw portfolio. Niet alleen heel leerzaam maar ook waanzinnig leuk!

Deze lessen vinden plaats op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

Van 19.00 uur tot 21.00 uur heb je de tijd jouw look te ontwikkelen inclusief styling.

Van 21.00 uur tot 22.00 uur zal de fotografie plaats vinden.

Per persoon heb je ongeveer 10 minuten de tijd om jouw model te laten fotograferen. Het is dus van belang dat je de shoot goed voorbereid. Dat je veel research doet hoe of jij wilt dat jouw model op de foto komt. Qua houding etc.

De kosten

De masterclass bedraagt €1.150,- (Mits je de vooropleiding make-up artist bij de Make-Up Mansion met succes hebt afgerond.)

Aangezien wij staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) betaal je geen btw.

Voor leerlingen die op een andere school een basiscursus hebben gevolgd bedraagt deze opleiding €1.650,-
Aangezien de masterclass een hoog niveau heeft is een toelatingsexamen verplicht om te kijken of jij het in je hebt om deze opleiding te volgen.

Schrijf je snel in via het inschrijfformulier op deze site en word een ware ‘pro’.

Menu