Make-up cursus MAC

Make-up cursus MAC

Start jij jouw make-up artist opleiding bij Make-Up Mansion, dan krijg je een geweldige make-up cursus met producten van MAC! Eén van de bekendste en tevens populairste make-up merken in de beautyworld. MAC werkt met allerlei prachtige producten, geschikt voor all genders, all ages, all races. MAC viert de diversiteit en individualiteit en is een trotse gemeenschap met professionele make-up artists. Tijdens een make-up cursus met MAC leer jij hoe je de meest bijzondere looks kunt creëren met hun prachtige producten en ontwikkel jij je eigen stijl.

Make-Up Mansion x MAC

Al jaren zijn wij partner van MAC en leren we studenten hoe zij deze prachtige make-up het beste kunnen inzetten op diverse delen van het gezicht. Het merk werkt met prachtige producten die voor iedereen geschikt zijn en wij zijn dan ook erg blij dat we voor dit merk hebben gekozen. Door de veelzijdigheid van het merk is een make-up cursus met MAC aan iedereen aan te raden. Hierdoor leer je met een goed product te werken, die echt doet wat het belooft.

Jouw visagie opleiding met MAC; dit ga je leren

Een visagie opleiding met MAC volgen bij Make-Up Mansion betekent dat je zult gaan ontdekken wat jouw skills zijn, welke skills essentieel zijn om te kennen als make-up artist en hoe je creatief kunt zijn met (weinig) make-up. Jouw docent en tevens professioneel make-up artist wordt Ron Schreuders: een topartist met een geheel eigen stijl en oog voor ieder detail. Hij zal je de kneepjes van het vak leren, terwijl je tijdens de visagie opleiding MAC als make-up merk zult gebruiken.

Waarom werken we met MAC?

MAC Cosmetics werkt met professionele make-up en wordt niet voor niets door veel bedrijven in de visagiebranche gebruikt. MAC is hypoallergeen getest en het heeft een mooie, strakke uitstraling. De producten van het merk zijn in talloze kleuren-, samenstellingen- en teinten beschikbaar. Hierdoor kan MAC iedereen wat bieden en kan het dus ook goed gedragen worden door mensen die bepaalde allergieën hebben. Daarnaast zet MAC zich in voor meerdere goede doelen, zoals het MAC-Aids fonds en VIVA GLAM, doelen waar wij volledig achterstaan.

Aantrekkelijke kortingen van MAC voor jou

Wanneer je jouw visagie opleiding van MAC bij ons start krijg je ook aantrekkelijke kortingen op alle make-up van het merk. Zo kun je niet alleen tijdens je lesdagen, maar ook thuis aan de slag met het creëren van je eigen stijl. Hierdoor ontwikkel je nog beter en sneller je eigen stijl. Dit komt alleen maar ten goede aan je kunstwerken!

Een goed gevuld en professioneel portfolio

Tijdens je visagie opleiding met MAC leer je alle ins en outs kennen van het make-up merk en maak je allerlei bijzondere creaties. Dit doe je uiteraard niet voor niets, want al je examenopdrachten worden vastgelegd in fotomomenten. Tijdens deze make-up cursus met MAC ontwikkel je dus niet alleen allerlei skills, maar werk je ook aan je eigen portfolio. Dit portfolio kun je later weer gebruiken als visitekaartje wanneer je aan de slag gaat als professionele make-up artist. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Ook starten met een make-up cursus MAC? Schrijf je dan nu in!

Wil jij een professionele make-up artist worden en wil je graag werken met de producen van MAC? Schrijf je dan in bij ons en wie weet ontpop jij je al binnen 20 lessen tot een top artist!

Menu