Opleiding Make-up Artist

Het succes ligt verscholen in de kleinste details

Fijne kneepjes

Dankzij de jaren lange ervaring van make-up artist Ron Schreuders wordt iedere leerling klaargestoomd voor het echte werk. Ron leert de leerlingen naast de basis technieken ook de fijne kneepjes van het vak waarvan hij zelf had gewild deze als beginnend visagist te weten.

Certificaat

Iedere leerling die de opleiding met goed gevolg afrond krijgt een speciaal certificaat welke aantoont dat de make-up artist op professionele wijze is getraind en klaar is om het werkveld te betreden.

Portfolio

Opdrachten binnen halen als professioneel make-up artist valt of staat met een goed gevuld en opgebouwd portfolio. Daarom begeleid het team van de Make-Up Mansion iedere leerling intensief bij het opbouwen van een portfolio welke zorgt voor de wow-factor!

Overtuigd? Meld je direct aan

//www.makeupmansion.nl/wp-content/uploads/2015/12/mansion-1.png
Unique style

Bij ons leer je de juiste technieken te gebruiken en niet zomaar een look te kopiëren.

Wij willen jouw unieke make-up stijl ontdekken zodat je een eigen identiteit ontwikkelt. Er schuilt in iedere leerling een ware make-up artist wanneer deze vrijkomt zal je jezelf en de rest versteld laten staan!

Ga jij de uitdaging aan?

 

Likes
Kwasten gebruikt

In ontspannen sfeer op hoog niveau een make-up artist opleiding volgen? Bij ons kan dat!

De Make-Up Mansion staat voor kwaliteit, professionaliteit en fun. Er zijn maximaal 8 leerlingen in een groep. Je wordt opgeleid tot gecertificeerd make-up artist. De lessen worden gegeven door vak gigant Ron Schreuders.

Tijdens de lessen leer je naar een gezicht kijken. Alle technieken komen aan bod. Niet alleen de “instagram look” met behoorlijk harde lijnen maar ook de mooie zachte uitgeblende “no make-up look”. Deze basis opleiding gaat net even een stap verder met extra tips and tricks.

Zonder producten kan je jezelf nooit ontwikkelen tot make-up artist daarom hebben wij een mooie starterskit samen gesteld.
Deze producten bestaan grotendeels uit M.A.C. producten o.a. diverse brushes en make-up. Met deze kit gaan we mooie looks creëren.

Tijdens de lessen mag je ook gebruik maken van alle M.A.C. producten die in het bezit zijn van de school.

De opleiding bestaat voornamelijk uit praktijk lessen natuurlijk wordt de theorie ook besproken maar het is hoofdzakelijk het aanbrengen van make-up. Na 14 lessen is alles goed uitgelegd, doorgenomen en geoefend nu komen er 6 opdrachten dit zijn meteen de examen opdrachten. Tijdens dit examen leer je zelf denken en kan je jouw eigen stijl ontwikkelen met de kennis die je hebt opgedaan uit de voorgaande 14 lessen. Deze 6 opdrachten worden gefotografeerd en samen met je cijferlijst en certificaat uitgereikt in een mooie portfolio map.

De opleiding bestaat uit 20 lessen van 3 uur (1 les per week). De lessen vinden plaats op dinsdagavond of woensdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Ieder jaar starten we in het begin van maart of begin september met de nieuwe groep.

De opleiding make-up artist komt op €2150,- inclusief btw.
De starterskit met prachtige M.A.C. producten betaal je buiten het lesgeld om en komt op €550,- incl btw

Via de button aanmelden kan je een inschrijfformulier invullen en versturen.
Als wij dit inschrijfformulier hebben ontvangen krijg je een e-mail en wordt je verzocht €350,- registratiekosten over te maken. Dit is om jouw plek te reserveren.
Dit zijn geen extra kosten.
Het bedrag wordt afgetrokken van het totaal bedrag.
€2150,- min €350,- restant €1800,-
Registratiekosten kunnen niet worden geretourneerd.

Let op:
Het restant bedrag van €1800,- delen we in 4 termijnen dit komt op €450,- per termijn. De eerste termijnbetaling gaat in op de eerst opvolgende maand na het aanvangen van de opleiding (dus maart of oktober). In de e-mail staan de verdere betalingsgegevens vermeld.

De starterskit betaal je uiterlijk 3 weken voor de aanvang van de cursus zodat wij voldoende tijd hebben om deze in te kopen. Natuurlijk sturen wij tegen die tijd een e-mail ter herinnering.

Goed nieuws! Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar.

Overtuigd? Meld je direct aan

Instagram has returned invalid data.
©Mansion 2019